Retour sturen van uw aankoop

 

Herroepingsrecht

Uw heeft na aankoop van uw product 14 dagen bedenktijd voor het retour sturen van het product zonder opgaaf van een reden en met creditering van het aankoopbedrag inclusief evt. verzendkosten. Enkel de kosten voor retourzending van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening

Deze 14 dagen bedenktijd termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw aankoop.


Uitzonderingen

Om in aanmerking te kunnen komen voor een volledige creditering van het aankoopbedrag en evt. betaalde verzendkosten dient het product ongebruikt en in originele verpakking retour gestuurd te worden.

Bij het retour sturen van een gebruikt product, een product met missende onderdelen/accessoires of het niet aanwezig zijn van de originele verpakking is       goedkoopste-waterontharder.nl gerechtigd slechts een gedeelte van de aanschafkosten te crediteren.


Uitgesloten producten voor gebruikmaking van het herroepingsrecht zijn verbruiksartikelen waaronder harscleaner, hardheid testsets, zouttabletten etc. wanneer deze geopend zijn.
Deze producten kunnen volledig beoordeelt worden zonder opening hiervan.
Bij opening zijn deze producten niet retourneerbaar.

 

Om in aanmerking te komen voor creditering, download u onderstaande formulier en stuurt u deze ingevuld retour aan info@goedkoopste-waterontharder.nl
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Twijfelt u of een product in aanmerking komt voor het herroepingsrecht, neemt u dan via onderstaand formulier contact met ons op.

 

 
Herroepingsformulier
PDF – 81,4 KB 50 downloads